ТАКМИЧАРСКИ СТРИП БР.21

Такмичарски радови


 

ТАКМИЧАРСКИ СТРИП БР. 21

 

Аутор: Емилија Малешевић, 11 година

Српска допунска школа

Ментор: Јелена Стефановић

Љубљана, Словенија